So So Sibelius!

Idag hade vi den (tillsvidare) sista föreställningen av barnkonserten So So Sibelius!. Det var ett roligt projekt som började i samband med en barnmusikkurs vid Sibelius-Akademin under ledning av Soili Perkiö och Eeva-Leena Pokela och levde vidare i och med uppträdanden i olika konserthus i huvudstadsregionen.

I So So Sibelius! får publiken följa med och delta i scener ur Jannes barndom. Vi utgår från Sibelius dagboksanteckningar och kompositioner, uppför några av dem i sin ursprungsform, andra med egna arrangemang. Några helt nya låtar har också fått komma med i föreställningen.

Förutom att vi sjöng och spelade, fick vi erfarenhet i att planera och genomföra en föreställning för barn. Eija Ahvo hjälpte oss med bl.a. scennärvaro och -användning. Det blev en färggrann föreställning fylld av glädje.

12032677_894970017248612_333953768226009668_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s