Kan själv

Äntligen har jag a) en keyboard som jag orkar lyfta själv och b) en instrumentväska som jag orkar bära själv! Allt har sin tid.

Vilken tur att paketet kom på posten igår, jag har en spelning på lördag och det finns inget piano på plats. Det är pianistens välsignelse och förbannelse att instrumentet är stort: ofta finns det ett piano och då behöver en inte rouda. Men då det inte finns är det desto tyngre att ta med sig sitt eget… Nu har jag ett digipiano och en mindre keyboard, för olika syften. Det som fattas är flygeln.

img_20161208_182948
Now I’m strong enough.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s