Lära sig av andra

Jag vill inspireras av andra. Men ibland kräver det en liten ansträngning att inte bli missunnsam. Det är lätt hänt att jag tänker: Varför lyckas inte jag? Det tyder på dålig självkänsla och det är inte bra. Jag har inget att klaga på, jag har lyckats med många saker. Och det enda sättet att bli ännu bättre på något är att jobba för det och inte ge upp. Så när jag märker att mina tankar går i negativa banor, försöker jag vända på steken och tänka: Vad kan jag lära mig av detta? Sedan suger jag åt mig all information jag kan.

Inget som någon annan gör är bort från mig. Det är snarare tvärtom: ju mer musik och konst vi har i vårt lilla samhälle, desto mer sprids de och desto bättre är det för alla inblandade. Detsamma gäller pedagogik: Det behövs så många bra pedagoger som möjligt.

IMG_20161104_233845.jpg
Att se stora stjärnor som MØ live ger mig nya idéer. The Cirkus 4.11.2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s