It’s time to move on

Det är november… I huvudet börjar nya projektplaner surra.
Ett nytt album! Det är dags!

Välkommen, första skedet. Inspirationen, idéerna, extasen.

Jag har ett förslag på vilka låtar som ska vara med. Jag har mina drömmar om vilka musiker som ska vara med. Jag har ett dokument som heter “Ny skiva”. Jag vet ju inte om det blir en fysisk skiva. Men i mina tankar är det en skiva. Med tydligare färger på omslaget än den förra. Mörklila och mörkgrönt och svart. Inte för att musiken är svart. Men den är inte heller spetsvit och skir.

Ohh yeah. It’s time to move on to the next chapter.

img_20161020_135143
What? Really? A new album? Okay then.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s