Vad är du om inte ett träd i vinden?

14494780_10154481080830928_4949834565970768218_nP

På lördag var jag på en fin födelsedagsfest, och jag sjöng en av mina nyare låtar. Hade en rolig diskussion med en av gästerna efteråt, han frågade vad sången handlade om och jag frågade hur han tolkade den. I refrängen låter texten “Jag har slutat vara ett träd i vinden” och han frågade mig: “Vad är du då om du inte är ett träd i vinden?”. Jag sa att det inte finns ett rätt svar och att han skulle fundera på vad han tyckte att man kunde vara i stället för ett träd i vinden. Senare den kvällen kom han till mig med ett svar på sin egen fråga och det tyckte jag var fint. Vad skulle du svara?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s