Musik & Talang 2016

Fick ny energi tack vare Musik & Talang i helgen!

Musik & Talang i Vasa är en träffpunkt för folk som jobbar inom musikbranschen, främst i Svenskfinland. Förutom inhemska talanger fanns också stora internationella namn bland talarna och musikerna på kongressen, bl.a. John “JR” Robinson, världens mest inspelade trummis. Jag rekommenderar denna händelse till alla er som jobbar med och kring musik! Det bästa för mig var inspirationen och mötena med andra musiker. Jag pratade t.ex. för första gången med Hanna Kronqvist, vars namn jag känner till från körsammanhang. Fick också umgås med mina härliga vänner från Rock Donna och andra fina typer.

Helgens favoritkonsert var för min del Lisa Mikovskys på Ritz. Hon fyllde hela scenen med sin röst och sin gitarr, karisma och sina avslappnade men genomtänkta anekdoter. I motsats till de “överproducerade” hits som finns att lyssna på online tilltalade dessa halvakustiska versioner mig verkligen.En annan imponerande, för mig ny, bekantskap var VENIOR. Hennes liveshow och röst fick mig att säga wow!.

Musik & Talang får gärna göra mer marknadsföring i södra Finland – ett så pass stort evenemang och ändå hade jag enbart hört talas om det via bekanta som själva varit där.

Hoppas ni också tar del av sånt som gör er glada.
Alles Liebe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s