Sluta i tid

Fick nyligen ett tips: sluta jobba medan du ännu har iver. Tipset gällde graduskrivning och går också att tillämpa på arrangering och komposition. Jag håller på med tre enkla arrangemang för kör och lade märke till att jag under den senaste veckan undvikit att ta itu med dem. Senast jag skrev på dem gick det bra och jag jobbade in på natten, men när jag slutade var musten slut och idéerna likaså. Det hade varit bättre att lämna en del idéer till nästa gång och fortsätta fundera på dem en annan gång med ny energi. Nu har jag dock hittat tillbaka till mina arrangemang och jobbar vidare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s