Himmel & Jord

På lördag spelade Jesper, Niklas och jag med GUF-kören i Viks kyrka. Konserten hette Himmel & Jord och Håkan Wikman dirigerade. Stella Laine reciterade texter kring temat. Jag gillade helheten! Vi har spelat med GUF-kören en gång tidigare och även då var konserten ett genomtänkt koncept. Jag gillar också att musicera tillsammans med andra. Det är nog en av mina favoritgrejer inom musik. Med mina kära bandvänner förstås, alltid lika kul att spela med dem, för vi vet varann så väl och vi förstår varandras blickar och melodier. Men också med kören. Att slå ihop människor i olika åldrar och med olika musikbakgrund… Det kändes som en bra mix och ett fint sätt att fira allhelgonadagen. Och Håkan vet vad som krävs av en konstnärlig ledare.

Slutsats: Musik tillsammans med andra är kul och vi kan alla lära oss saker av varandra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s