It’s Friday Friday

Låtskrivarhelg. Jag vaknade kl. 8.09 till att det regnade utanför mitt öppna fönster. Doften och ljudet av hösten som renar luften fick mig att känna mig positiv till mods. Det är skönt samt lite paradoxalt att ha tre lediga dagar, reserverade för arbete. Vilken lyx att kunna jobba med vissa projekt just då det passar en själv! Men jag behöver nog också rutiner och regelbundna arbetstider för att hållas aktiv. Därför är min arbetsvecka nu optimal: fyra dagar schemalagt arbete, tre dagar för egna projekt eller rekreation. Lediga kvällar; möjligheten att träffa folk och gå på evenemang.

Denna helg ska jag försöka skriva färdigt några låtar jag håller på med. För min del kan det gärna regna hela helgen. Jag ska dricka te och mysa vid datorn/pianot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s